Loading...
Μετά 4 ιστιοδρομίες η Βασιλεία Καραχάλιου βρίσκεται ήδη στην 2η θέση της κατηγορίας Laser Radial με 9 β. και μόλις 2 β. διαφορά από την  αθλήτρια της Νορβηγίας  Line Flem Høst η οποία βρίσκεται στην 1η θέση με 7 β. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δανή Anne-Marie Rindom, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο RIO, με 14 β. , στην 4η θέση η Ιταλίδα Silvia Zennaro με 21 β. και την 5άδα κλείνει η Ολλανδή Ολυμπιονίκης του RIO Marit Bouwmeester με 23 β.

Τα αποτελέσματα:

Το λογιστήριο της EIO είναι σήμερα στελεχωμένο με έναν προϊστάμενο λογιστηρίου και έναν βοηθό.  Ο προϊστάμενος του λογιστηρίου, μετά από πολλά χρόνια υπηρεσίας στην ΕΙΟ, θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος Αυγούστου 2021.

 Σε αυτό το πλαίσιο η ΕΙΟ ενδιαφέρεται για την εκπόνηση μελέτης που θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 •  την καταγραφή των υφιστάμενων λογιστικών διαδικασιών,
 •  την αξιολόγηση των υφιστάμενων λογιστικών διαδικασιών,
 •  την πρόταση και περιγραφή των νέων λογιστικών διαδικασιών για το σύνολο των λογιστικών γεγονότων που διαχειρίζεται η Ομοσπονδία,
 •  το σχεδιασμό της μετάβασης από τις υφιστάμενες λογιστικές διαδικασίες στις νέες
 •  Η οικονομική διαχείριση της ΕΙΟ διέπεται, κυρίως, από τις διατάξεις των παρακάτω νόμων, όπως εκάστοτε ισχύουν:  ν.2725/1999, ν.4354.2015, ν.2190/1995, ν.4765/2021, ν.4727/2020, ν.4129/2013, ν.4308/2014, ν.4172/2013, ν.2859/2000.

 Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 14.000€

 Οι  ενδιαφερόμενοι  καλούνται  να  εκφράσουν  το  ενδιαφέρον  τους  εντός  7  ημερών  από  την  ημέρα  δημοσιοποίησης της παρούσας στην Ε.Ι.Ο  μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η κηδεία του Γιάννη Μπέη θα γίνει αύριο Σάββατο 24/07/2021 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Μαρκόπουλο (Λεωφ. Σουνίου 16, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03)  ΏΡΑ 17:00. Η οικογένεια αντί στεφάνων ζητεί από όποιον επιθυμεί  να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό ( GR2401403250325002002000963 ALPHA BANK ) του Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη.


Η Ελληνική Ιστιοπλοΐα θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός  Μεγάλου -με την ουσιαστική σημασία της λέξης- Ανθρώπου, του Αντιπροέδρου της και Προέδρου του Ι.Ο. ΠΟ. Ρ Γιάννη Μπέη.

Η παρουσία του Γιάννη στην ιστιοπλοΐα και στην ανάπτυξη της περιφέρειας του Ευβοϊκού ήταν περισσότερο από σημαντική. Δημιούργησε μαζί με άλλους άξιους ανθρώπους τον Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη, έναν περιφερειακό όμιλο που τον αγάπησε με πάθος και τον έκανε να πρωταγωνιστεί, με τις σωστές επιλογές και τη δουλειά του, μεταξύ παραδοσιακά μεγάλων ομίλων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο κόσμος της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας , μετρώντας το έργο του και τις απόψεις του  για την ανάπτυξη και την πορεία του αθλήματος,  τον τίμησε κατ’ επανάληψη εκλέγοντάς τον για πολλά χρόνια στην Διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας την οποία τίμησε με την σεμνή και θετική παρουσία του.

Είμαστε βέβαιοι ότι το έργο του στο χώρο μας θα συνεχίσουν τα άξια υπέροχα παιδιά του.

Αλλά το βέβαιο είναι ένα: Ο ευγενικός, γελαστός, σεμνός , πιστός ,αγαπημένος φίλος , ο Γιάννης μας,  θα μας λείψει πολύ.

Ειλικρινή συλλυπητήρια ,Λένα. Είμαστε δίπλα σου.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία/Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας (Ε.Α.Θ.) ανακοινώνει την πρόθεση να απασχολήσει Rating officer με καθήκοντα που περιγράφονται στο επισυνατόμενο αρχείο

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 14:23

Το πρόγραμμα της AEGEAN REGATTA , 16-23/08/2021

Aegean Regatta:

16/08/2021 (ΔΕΥ) 16:00 :Εγγραφές και Επιθεωρήσεις.
17/08/2021 (ΤΡΙ) 10:00 Εγγραφές και Επιθεωρήσεις.
17/08/2021 (ΤΡΙ) 20:00 Συγκέντρωση Κυβερνητών, 21:00 Τελετή Έναρξης.
18/08/2021 (ΤΕΤ) 11:00 Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας Λέρος – Κως, περίπου 35nm.
19/08/2021 (ΠΕΜ) Ελεύθερη Ημέρα.
20/08/2021 (ΠΑΡ) 11:00 Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας Κως – Σύμη, περίπου 42nm.
21/08/2021 (ΣΑΒ) Ελεύθερη Ημέρα.
22/08/2021 (ΚΥΡ) 11:00 Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας Σύμη – Ρόδος, περίπου 22nm.
23/08/2021 (ΔΕΥ) 11:00 Παράκτιες Διαδρομές, Ρόδος, 21:00 Τελετή Λήξης


Για την επέκταση του ασυρμάτου δικτύου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στους εξωτερικούς χώρους του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Κέντρου

 Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία καλεί τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να αποστείλουν προσφορές για την επέκταση του ασύρματου δικτύου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στους εξωτερικούς χώρους του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Κέντρου.

Η επέκταση θα πρέπει να περιλαμβάνει την πλήρη κάλυψη του χώρου του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Κέντρου με ασύρματο δίκτυο (μέχρι την άκρη του μώλου από όλες τις πλευρές), την κάλυψη των αποθηκών της Ομοσπονδίας εσωτερικά και την δυνατότητα να παρέχεται On demand ασύρματη δικτύωση (με/χωρίς πληρωμή) στα σκάφη της Μαρίνας της Ομοσπονδίας. Στην προσφορά πρέπει να περιλαμβάνονται τόσο τα υλικά, το κόστος εγκατάστασης και διασύνδεσης με υφιστάμενο δίκτυο, το κόστος εκπαίδευσης για την διαχείριση του δικτύου σε user και administrator. Απαραίτητη η γνώση προγραμματισμού σε CISCO routers για την δημιουργία VLAN για το δίκτυο αυτό.

Τέλος θα πρέπει να προσφερθεί ετήσιο κόστος συντήρησης

Αποστολή προσφορών έως 8/7/2021 ώρα 12.00 στη Γραμματεία της Ε.Ι.Ο. μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για Περισσότερα Διαβάστε το επισηναπτόμενο κείμενο οπου θα βρείτε και διάγραμμα κάλυψης χώρου

Συμπληρωματικά στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα σας με ικανοποίηση σας ενημερώσουμε ότι μετά  την προηγούμενη εβδομάδα και την ένταξη και του σελφ τεστ στους αγώνες χαμηλού ρίσκου το οποίο αποτελούσε και σημαντικό αίτημα των σωματείων, σήμερα επανερχόμαστε και σας κοινοποιούμε την νέα εγκύκλιο που εξέδωσε η ΓΓΑ: 

https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_27_06_2021.pdf

Στην σελίδα 5 ,παράγραφος 6, ελευθερώνει τους εμβολιασμένους και εκείνους που έχουν νοσήσει από την υποχρέωση οποιουδήποτε τεστ.  

Συγκεκριμένα :

  Οι έλεγχοι για COVID-19 περιγράφονται στον Πίνακα 2. Από τους προληπτικούς ελέγχους με τεστ αντιγόνου COVID-19, εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 έως 9 μήνες μετά τη νόσηση .

Σε λειτουργία η Διαδικτυακή Υπηρεσία Υποδοχής Αιτημάτων και Εγγράφων, προς όφελος της αθλητικής οικογένειας, σε άμεση εφαρμογή της σχετικής εξαγγελίας του Υφυπουργού Αθλητισμού

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, 28 Ιουνίου 2021, το ηλεκτρονικό «Help Desk» (Διαδικτυακή Υπηρεσία Υποδοχής Αιτημάτων και Εγγράφων) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε εφαρμογή των όσων είχε εξαγγείλει στα μέσα Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Το ηλεκτρονικό «Help Desk» εντάσσεται στο πλαίσιο δέσμης 13 μέτρων που είχε παρουσιάσει ο κ. Αυγενάκης και αφορούσαν στην καταπολέμηση φαινομένων κάθε μορφής εξουσιαστικής βίας και κακοδιοίκησης στην αθλητική οικογένεια, αλλά και στην υιοθέτηση πρακτικών καλής διακυβέρνησης σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αθλητισμό μας.

Τα αιτήματα και τα έγγραφα των πολιτών, των αθλητικών φορέων και γενικώς των συναλλασσόμενων με την ΓΓΑ θα μπορούν πλέον να υποβάλλονται χωρίς τη φυσική παρουσία τους στους χώρους του Υπουργείου, των Ταχυδρομείων, των ΚΕΠ και αλλού, αλλά κατευθείαν από τον υπολογιστή, το tablet, το κινητό τους.

 Παράλληλα, το προσωπικό της ΓΓΑ θα διεκπεραιώνει ολιστικά και με έγκυρο ηλεκτρονικά τρόπο τα καθήκοντά του, αναφορικά με την υποδοχή, διαχείριση και ολοκλήρωση των θεμάτων των αιτήσεων και των εγγράφων τους.

 Με τη «Διαδικτυακή Υπηρεσία Υποδοχής Αιτημάτων και Εγγράφων» θα συμπληρώνονται και θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά περισσότερες από 14 αιτήσεις των εξής επτά κατηγοριών:

 • Αναγνώριση Αθλητικών Φορέων
 • Εγγραφή Διακριθέντων Αθλητών
 • Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Προπονητών
 • Χορήγηση Αιγίδας
 • Βεβαιώσεις ΕΙΟ & ΕΦΟΑ (προϋπηρεσία πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής)
 • Γενικές
 • Υπαλλήλων ΓΓΑ

Ένας σπουδαίος άνθρωπος , ένας ευγενικός άνθρωπος  , μία ανιδιοτελής, ηθική προσωπικότητα, ένας σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊας  μάς αποχαιρέτησε σήμερα.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία πενθεί για το θάνατο του Δημήτρη Ζουγανέλη , του φίλου μας, του συνεργάτη μας , του ανθρώπου που στεκόταν δίπλα μας στα δύσκολα. 

Τον αποχαιρετούμε με οδύνη , δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ASTERISK

 Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία καλεί τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να αποστείλουν προσφορές, για την αναβάθμιση και ετήσια συντήρηση τηλεφωνικού κέντρου asterisk.

Το τηλεφωνικό κέντρο είναι το FreePbx της Sangoma έκδοση 13.0.197.28 εγκατεστημένο σε dedicated server HP με Raid δiσκους. Tο τηλεφωνικό κέντρο υποστηρίζει ship phones σε VLAn, ασύρματα ship phones, απομακρυσμένα τηλέφωνα με σύνδεση OPEN VPN, voice mail,  conferences, call recording, Fax to Email IVR Day/night και με τμήματα. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο με τηλεφωνικές γραμμές modulus.

Αποστολή προσφορών έως 30/6/2021 ώρα 12.00 στη Γραμματεία της Ε.Ι.Ο. μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.