Loading...

Διασυλλογικός Αγώνας "ΝΗΡΙΚΟΣ 2022" , 1-2 Οκτωβρίου- Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ το Σαββατοκύριακο 01 & 02/10/2022, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, το Διασυλλογικό αγώνα τριγώνου ΝΗΡΙΚΟΣ για σκάφη τύπου Optimist και Ilca.

Περίπου 70 αθλητές και αθλήτριες από 9 Ομίλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων θα συναντηθούν στην Λυγιά για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο θέαμα.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν από το λιμάνι της Λυγιάς ή την παραλία στο ξενοδοχείο PortoLigia, να απολαύσουν τους μικρούς ιστιοπλόους.

Επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας πριν από τον αγώνα 29 & 30 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει προπονητικό Camp για τους αθλητές, με το Ολυμπιονίκη και τεχνικό σύμβουλο της Ε.Ι.Ο. κο Τάσο Μπουντούρη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 01/10/22 : 12.30   1η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Κυριακή 02/10/22 : 12.00   1η ΕΚΚΙΝΗΣΗ – 16.00  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

 

Σχετικά Άρθρα