Θεματολογία (2007 - 2008)
Putty Ftp Download Εθνικές Ομάδες Ολυμπιακών Κατηγοριών
Αγώνες Διεθνών Κλάσεων - Optimist
Putty Ftp Download Αγώνες Διεθνών Κλάσεων - Laser RDL
Putty Ftp Download Αγώνες Διεθνών Κλάσεων - 420, Laser 4.7, Mistral, Europe
Putty Ftp Download Αγώνες Lightning
Putty Ftp Download Αποζημιώσεις Αγώνων
Putty Ftp Download Τρόπος Επιλογής Ολυμπιακής Ομάδας 2008
Putty Ftp Download Eτήσια Βράβευση Αθλητών
Putty Ftp Download Πανελλήνια Πρωταθλήματα
Putty Ftp Download Περιφεριακά Πρωταθλήματα και Πανελλαδικές προκρίσεις Optimist - Laser RDL
Putty Ftp Download Πρόγραμμα Διασσυλογικών Αγώνων
Putty Ftp Download Διεθνείς Αγώνες εσωτερικού/εξωτερικού
Αγώνες Διεθνών Κλάσεων - Optimist
ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Β. Ελλάδος
2
Κ. Ελλάδος
2
ΝΔ Ελλάδος
2
Νήσων Αιγαίου
2
Ευβοϊκού
3
Θεσσαλονίκης
3
Αθήνας
3

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 1/11/2007 έως 15/3/2008.

Δικαίωμα συμμετοχής στα περιφερειακά πρωταθλήματα έχουν οι αθλητές – τριες που έχουν γεννηθεί από το 1993 και μετά. Από τους αγώνες αυτούς θα επιλεγεί βάση βαθμολογίας (RL) το 15% των αθλητών και το 15% των αθλητριών από κάθε περιφέρεια που έχει τερματίσει στις μισές και πλέον ιστιοδρομίες.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμπεριλαμβάνονται στο 15% θα συμμετάσχουν σε μία πρόκριση από την οποία θα προκύψει η εθνική ομάδα.
Η βαθμολογία στα περιφερειακά πρωταθλήματα θα είναι το άθροισμα της βαθμολογίας όλων των ιστιοδρομιών των αγώνων που θα διεξαχθούν, αλλά ο κάθε αγώνας είναι απολύτως αυτοτελής και τυχόν επιβληθείσες ποινές αφορούν μόνο το συγκεκριμένο αγώνα.
Η βαθμολόγηση των αθλητών θα είναι ανάλογη με τη θέση που θα φέρνει ο αθλητής σε κάθε ιστιοδρομία (Π.χ. πρώτη θέση 1 βαθμός, δεύτερη θέση 2 βαθμοί κ.ο.κ.)
Στις περιφέρειες που γίνονται 3 αγώνες, και πραγματοποιούνται από 5-8 ιστιοδρομίες αφαιρείται μία, από 9 – 12 αφαιρούνται δύο και από 13 και πάνω αφαιρούνται τρεις.
Στις περιφέρειες που γίνονται 2 αγώνες, και πραγματοποιούνται από 4-7 ιστιοδρομίες αφαιρείται μία, και από 8 και άνω αφαιρούνται δύο.

Το Ranking List είναι έγκυρο τουλάχιστον με 4 ιστιοδρομίες στο σύνολο. Στα περιφερειακά πρωταθλήματα δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν αθλητές άλλων περιφερειών.
Εάν μετά το πέρας της γενικής βαθμολογίας R.L. υπάρξει ισοβαθμία ακόμα και θέσεων, αυτή θα λύεται υπέρ του αθλητή που έφερε την καλύτερη θέση στην πρώτη χρονολογικά ιστιοδρομία στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ OPTIMIST

Οι προκριθέντες από κάθε περιφέρεια αθλητές/τριες θα λάβουν μέρος σε αγώνα πρόκρισης για τον καταρτισμό της Εθνικής Ομάδας. Από τη γενική κατάταξη αυτής θα καταρτιστεί η εθνική ομάδα που θα αποτελείται από 12 μέλη, στα οποία θα πρέπει να περιλαμβάνονται τουλάχιστον 4 αγόρια και 3 κορίτσια.
Η Ε.Ι.Ο. θα καλύψει τα έξοδα της εθνικής ομάδας ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της (για Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).
Επίσης θα πραγματοποιηθούν :

  • Α. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων (γεννηθέντες τα έτη 1993-1996). Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί κριτήριο επιλογής αθλητών για τους Βαλκανικούς Αγώνες από 5 αγόρια και 3 κορίτσια.
  • Β. Το Πανελλήνιο Κύπελλο κάτω των 11ετών (γεννηθέντες το 1997 και μετά). Από το Πανελλήνιο Κύπελλο έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων 14 αγόρια και 6 κορίτσια.
Download PuTTY ssh client
Putty Ftp Download Αγωνιστικό Προγράμμα 2006
Putty Ftp Download Αγωνιστικό Προγράμμα 2007